Rosenrot + vår = Lycka

Började äta rosenrot igen för ca 2 veckor sedan, kan bara säga vilken skillnad! Fungerar verkligen super på mig, kanske ljusare tider och kärlek har lite med saken att göra men det är verkligen att rekomendera!

Skola hela långa dagen idag,förmiddagen handlade om missbruk och hur barn blir påverkad av detta, såg på "when a man loves a women" hela förmiddagen, grät stora delar av hela filmen.
Eftermiddagen handlade om kvinnomisshandel, fruktansvärd information och statistik. Skulle vilja anmäla mig som volontär till kvinnojouren, känns som en meningsfull sysselsättning!

Imorgon är jag ledig, pappa utlovade kanonväder så jag ska följa med A ut till Löran och sitta i solen medans han har möte.

Nu ska vi se marley and me, tycker det verkar vara en mysig film:)

Jag tar med kameran imorgon och knäpper lite fina kort på fiskelägret :)sitter just nu mitt emot mig vid bordet:)             
1) Bruce, just nu på andra sidan bordet:) 2) Love, helt inne i sitt spelande.
3) underbara, älskade tulpaner

Hej hej!

Lördag!

Dagen började med bus i snön med Bruce, de har kommit runt 1 decimeter inatt, ska det aldrig ta slut och börja bli sommar?
Tänkte försöka tjata med mig A ut på birsta för en fika och lite shopping. Han jobbar ikväll, å jag skulle vilja mysa med mor och far så jag tror jag ringer och frågar om vi får komma:)

Skulle egentligen behöva var hemmaoch städa lite nu över dagen, men vill ju inte slösa bort ledig tid med A på det!

Vi hörs senare!           Taget för nån vecka sean, men hade ingen kamera med idag!  hunden som är under snön mer än ovanför

Våren är äntligen påväg!!

Startar ny blogg eftersom att jag glömmer bort lösnorden till de andra hela tiden!
Jag har sagt de förr å nu säger jag det igen, jag SKA börja blogga ohit och denna gången ska det fungera!

Mycket som händer hela tiden, men skolan tar de mesta av min tid. Inlämningar hit och dit vareviga vecka, men de är roligt som tusan :)

Vi har fått vattenskada, i vår köpta lägenhet, och vipps var det inte lika roligt och lätt längre. Så nu väntar utflyttning, allt vi kämpat med och renoverat måste rivas ut och göras på nytt, men som tur är fixar hantverkare detta på föreningens bekostnad :) Så snart har vi allt nytt och fräsht, till och med badrummet som ska göras nytt, det tackar vi för!

Fredag idag, var helt hundra på att de var torsdag när jag vaknade imorse så jag blev glatt överraskad, jag och Bruce ska ha en mysig hemmakväll då Andreasjobbar, vi ska käka hemgjord pastasallad med pesto och hembakt foccatia, hade önskat ett glas rött till, men är torrt på den fronten så jag öppnar nog en flaska mosserat som stått å tryckt sen nyår!
Måste börja med maten nu så jag hinner till Let´s Dans ;)

Ha en trevlig kväll allihopa!
Återkommer med läges info under morgondagen!

RSS 2.0