Snoriga nosar och spöregn!

Tappade det här med bloggandet ett tag tror jag. Nya tag!
Tiden rinner iväg och Kasper är nu ett år och lite till dessutom, sjukt sjukt sjukt! Kalaset plus en enkel namngivningscermoni hölls i vinkällaren på Invito, hur lyckat som helst måste jag säga. Kort har jag inga då jag glömde kameran men mamma och pappa har så det kommer nog nåt framöver. Börjat jobba lite lätt har jag gjort också, fantastiskt och till veckan kör det igån rejält med jobb var eviga dag. Andreas är i Sthlm idag och jag hoppas att det var sista gången i detta ärende EXAMENS dag idag. Är grymt stolt över honom som pallat att plugga, jobba,vara pappa och ha en gnatig, tjatig och fnatig sambo på samma gång;) Well done hjärtat!

Kasper vaknade med två fontäner från näsan imorse så dagen har hållt ett lugnt tempo, prommis med Nina och en snabbvisit på dollar som avslutades med en enormt flådig fika på city Gross cafe, haha. Nu sover sonen och jag har städat undan lite kraft och tänt upp alla ljus. Skall börja med middags bestyren strax för maten ska såklart stå på bordet när Andreas kommer hem efter en hård dag..

Vi hörs!


Äntligen!


11-11-12


11-11-11

Lär ju aldrig hända igen:)
Dåligt bloggande denna vecka. I måndags åkte la familia till alnö för ett dopp, kallt kallt kallt tyckte vi alla, hur sjutton kan man ha så idiotiskt kallt inne på ett badhus? Och några 29 grader i poolen var det ju knappast! Nästa gång åker vi inte dit. Inte mycket mer har hänt i veckan, har haft två mysiga dejter med smulan och Joline men inte mkt mer. Idag åkte vi ut till Birsta för att roa oss lite, mamma och pappa var där ute så vi gick åka med dem hem och de stannade hos oss med Kasper medans jag och Bruce gick en prommis. Kasper somnade till och vaknade senare på uruselt humör, grin grin och grin så tillslut la jag honom i sängen och då somnade han om direkt, trött pluppis..publicerar och fortsätter på ett nytt innan det slår om till 11-11-12


Fredagsmys...

Ja så var det fredag, igen. Veckorna går otroligt snabbt och man hinner knappt blinka så har det gått en vecka till. Jag är inte super förtjust i helger med tanke på min käras arbetstider, jag tycker inte om att vara själv och på fredagar och lördagar försvinner han till jobbet runt ett på dagen och är tillbaka runt fem på natten å då är ju lixom dagen efter halvt förstörd Men men det är som det är! Haft en seg dag med bus och mys inne. Klev upp imorse helt inställd på att gå ut direkt med då kom spöregnet och sedan gick dagen i raket fart och vi tog oss inte ut på våran dagliga prommis förens det var mörkt. Lilleman tränar på sin gång teknik dagarna igenom och han hanterar nu säkert 15 steg om han är riktigt fokuserad:) lillgrisem! Han har också hittat sitt nya favvoställe, han sitter gärna och länge i en av de nedersta lådorna i hallbyrån och plockar ur saker ur den. Och hur han tar sig dit är genom att klättra, han tar sig upp på det mesta och klarar galant av att klättra upp på soffbordet. Idag bör inbjudningarna kommit i lådorna till de som är bjudna på Kaspers 1 ETT års kalas, helt otroligt att det nästa söndag är ETT år sedan han plågade mig så..:) Kalaset kommer vi ha på Invito då vi inte har plats för de cirka 40 personerna som är bjudna;)
Nu ska jag titta på 90210 och äta årets andra lussekatt, den första åkte i tidigare idag!
Ha en mysig fredagkväll!


Ibland...

Mycket i huvudet och saker och ting blir till en enda smörja..sådetså!


Klona?!

Jag hatar att städa, diska, tvätta & laga mat. Är sjukt less på att bo i en sandgrop som blir stökigare ju mer man städar.. Jag vill åka bort, en helg eller en evighet..skulle kunna tänka mig att klona mig själv och Andreas också, det vore nåt!


Snart så..

Ja äntligen börjar kl närma sig tid för att Andreas ska komma hem. Han har varit i Sthlm idag igen. Vi har ägnat dagen åt i princip inget annat än en låång skön promenad imorse. Kasper som överraskade i lördags hemma hos mamma och pappa med att bara ställa sig upp och gå tränar nu konstant på att få till detta riktigt:) roligt att se för han håller på och fixar och trixar och tycker att det är skitkul för han skrattar för varje steg han tar och även åt att han ramlar, haha gullpojken våran.
Jag har lovat A mysfika och tv titt när han kommer, och jag har gjort sjukt gott fika kan jag meddela.
Ikvälll kommer mamma hem från sin shoppingresa och väskorna var tydligen knökfull och mer därtill, tror hon ska få ett litet besök imorgon på dagen, för jag vill se vad hon gjort för klipp:)
Har inte mycket av intresse att skriva så jag ger upp för idag..

Tackotack!


RSS 2.0