Älskar dig!


Släpp taget för fan!

Vilken dag, vilken kväll. Det tar på krafterna som jag verkligen inte har att underhålla en liten spillevink och vara dålig själv. Trodde jag skulle svimma när vi konkade oss ut med Bruce och var tvungen att gå in på coop & köpa en cola för huvudetsnurrade. Jag tokfryser om vart annat och jag har så ONT överallt. Kasper är som ett överladdat batteri som vanligt och vägrade äta kvälls välling och vägrade sova, två timmar höll jag på innan han stängde sina underbara blå, då var mitt tålamod långt i botten. Älskling kom hem och gjorde varma mackor åt mig, och nu har jag bäddat ner mig och han ser transformers, hoppas hoppas hoppas jag vaknar pigg imorgon!

Godnatt!


Ynklig!

Vet inte vad tusan det är jag åkt på nu, jag är inte förkyld men har en extrem värk i hela kroppen plus en huvudvärk som inte är av denna värld, feber halsont och en jävla hosta. Fryser och svettas om vart annat och ont i huden lixom, knepigt men Alvedon verkar fungera hyffsat. Jag är ynklig iaf.


Slutet på nåt gammalt och starten på nåt nytt!

Hade en fantastisk kväll igår, sista kvällen på året spenderades hemma i bydalen med mammas helt fantastiska mat. Det märks att DDT varit generations byte här i området då det var helt enormt mycket smällare. Kasper vaknade rund 21:30 då slla barnfamiljer runt omkring började fyra av alla smällare
och raketer, han somnade om först runt halv tolv. Vid tolvslaget gjorde vi oss Klar med skumpa och thailampor men Bruce var livrädd och vägrade att gå ut så jag stannade inne med honom. Kasper har sovit sin första natt "borta". Han sov I mormor och morfars säng inatt och jag sov så gott och vaknade 11:38 imorse, fantastiskt skönt och välbehövt' ikväll har vi firat nyår med våra lära vänner, grym kväll med gudomlig mat. Bilder kommer inifrån pga att jag har dem på den riktiga kameran. 5 rätter med underbara viner hemma hos Andre, vi gjorde en tidig kväll då mamma och pappa hade Kasper och de jobbar imorgon, men det känns bara skönt då vi kommer vara pigga imorgon och tänker åka pulka med Kasper! Grabbarna snarkar omkring mig nu och jag tänker också släcka ner.
Nattinatti.


RSS 2.0