Fantastiska lördag, fantastiska vår...

Varje år överraskas jag lika mycket över hur mycket jag faktiskt älskar våren, ljuset, solen, doften, luften, allt. Har jobbat hela veckan, massor med människor och mycket att göra och fixa, jag trivs så himla bra! Det satt fint med helg iallfall, dagen har spenderats ute med mamma & pappa, fika, promenad, bus med Kasper och Bruce. God middag och myskväll.

Ikväll kommer jag somna med ett Extra stort leende, av olika skäl :)!

Gonatt!


1a Mars!

Jaha nu har det gått ett tag igen sen sist. Beror lite på att jag har börjat jobba lite mer och Kasper suger ur var enda liten energibit som finns. Nu är det verkligen ingen rast ingen ro, fullt ös hela dagen. Ögon i nacken, ett gäng extra armar och en liten dos extra energi skulle jag behöva;) han klättrar på allt nu, idag överraskade han med att ta sig upp på toaletten och överlycklig slå på vattenkranen:)

Sökt dagisplats har vi gjort nu också, det tog i mot men det börjar ju faktiskt att bli dax. Det fungerar kanon nu när jag jobbar och Andreas är hemma men dagis tror jag skulle vara bra för honom ändå.

Rusar mot vår gör vi också här, solen värmer som rena rama sommaren och snön försvinner med raketfart, känns underbart! På söndag åker vi till fjällen för lite sportlovsvila, ser verkligen fram emot det, hoppas på SOL, långa promenader, pulkåkning och skoteråkning. Eftersom vi ska till Mr Mat Ambassadör kan jag tänka mig att det blir en del schysst mat också;)

Ska bättra mig på blogg och foto update! Men nu måste jag duscha och hoppa i bingen om jag ska ta mig till jobbet i tid imorgon!
Lägger med en bild på den underbara jackan som ska inhandlas åt den fantastiska ungen imorgon!

Snyggare blir det inte, varken jackan eller modellen:)Hejhopp


RSS 2.0