Ledighet är underbart!

Påskhelgen har hittils varit fantastisk, och än är det inte slut.
Jag har en mysig känsla inom mig!

På långfredag hade vi en mysig minnes lunch av morfar som svävat i himlen ett år nu. Vi åt & drack gott, spelade lite spel  och hade en riktigt trevlig eftermiddag!
  

På lördag påskafton, var det planerat för en stugfärd, klockorna ställd tidigt. Vi klev upp, såg inte ens parkeringen utanför vårt hus på grund av all dimma så vi beslutatde oss för sova vidare istället, vilket vi senare fick ångra. Mami och papi trotsade kustvädret och begav sig mot västligare breddgrade där det var varmt, soligt och inte ett moln på den klarblå himelen..Attans tänkte vi, men kom på tanken att åka och låna nån/några hundar från Essvik. Där bjöds vi (läs jag) på vin och gameldansk och middag på det. Med en proppmätt mage begav vi oss till Lörudden för en tur på klipporna, Bruce tog sitt första dopp medans Eddie och Amber tyckte de var för kallt och stannade istället på land, Badkrukor !

Så var det då helt plötsligt påskdagen söndag, årets första, efterlängtade tur till världens paradis blev ändligen av. Dimma i stan när vi åkte, men i paradiset lyser väl alltid solen tänkte vi, åh så rätt vi hade.
När vi kom fram var Mami, papi och sis redan framme och dukade fram fikat tills vi kom, och vi fick en underbar dag.
Hundarna busade konstant i nästan fem timmar medans vi satt och myste i solen, alla kan väl gissa om det är en golden och en flat som ligger klubbad nu, jag kan iallafall intyga flaten.


   

Vi såg också ett svart, oidentifierbart djur som sprang över isen. Vi hann få ett kort på det..

Ny dag, nya möjligheter imorgon!

Trevlig kväll och godnatt önskar vi från Bruce mansion!

Kommentarer
Postat av: mamma asa

Härliga bilder från en härlig dag!

Synd att väglaget gör att man får ligga lågt ett tag framöver. Längtar att få sova kvar där uppe....

2009-04-13 @ 22:30:25
Postat av: Maria

vad kul att du äntligen har en blogg:) ååå vilka söta hundar och vilken härlig påsk ni har haft :) själv har jag jobbat låång pass hela veckan, men bara att bita ihop nu til thailand, ska bli så skönt!!

Miss you too MASSA KRAMAR!!

2009-04-14 @ 15:31:08
Postat av: Elin

Hej sis! Det blev en kort men intensiv bloggkarriär! Bättring nu!

2009-05-19 @ 20:18:49
URL: http://bloggaraldrig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0