Ledighet är underbart!

Påskhelgen har hittils varit fantastisk, och än är det inte slut.
Jag har en mysig känsla inom mig!

På långfredag hade vi en mysig minnes lunch av morfar som svävat i himlen ett år nu. Vi åt & drack gott, spelade lite spel  och hade en riktigt trevlig eftermiddag!
  

På lördag påskafton, var det planerat för en stugfärd, klockorna ställd tidigt. Vi klev upp, såg inte ens parkeringen utanför vårt hus på grund av all dimma så vi beslutatde oss för sova vidare istället, vilket vi senare fick ångra. Mami och papi trotsade kustvädret och begav sig mot västligare breddgrade där det var varmt, soligt och inte ett moln på den klarblå himelen..Attans tänkte vi, men kom på tanken att åka och låna nån/några hundar från Essvik. Där bjöds vi (läs jag) på vin och gameldansk och middag på det. Med en proppmätt mage begav vi oss till Lörudden för en tur på klipporna, Bruce tog sitt första dopp medans Eddie och Amber tyckte de var för kallt och stannade istället på land, Badkrukor !

Så var det då helt plötsligt påskdagen söndag, årets första, efterlängtade tur till världens paradis blev ändligen av. Dimma i stan när vi åkte, men i paradiset lyser väl alltid solen tänkte vi, åh så rätt vi hade.
När vi kom fram var Mami, papi och sis redan framme och dukade fram fikat tills vi kom, och vi fick en underbar dag.
Hundarna busade konstant i nästan fem timmar medans vi satt och myste i solen, alla kan väl gissa om det är en golden och en flat som ligger klubbad nu, jag kan iallafall intyga flaten.


   

Vi såg också ett svart, oidentifierbart djur som sprang över isen. Vi hann få ett kort på det..

Ny dag, nya möjligheter imorgon!

Trevlig kväll och godnatt önskar vi från Bruce mansion!

Trött på livet i en sandlåda..

Alla hundägare vet nog vad jag menar, sand, sand och åter sant!
Och damsugning och skurning var eviga dag!

Börjat med Medicinsk grundkurs denna vecka,de värsta jag varit med om tror jag..
Somnade på nolltid när jag kom hem idag, efter en LÅNG dag med sjukt mycket info som ska in..
Men nu är det bara torsdag kvar sen ett (vad jag tycker) välförtjänt påsklov :) och efter det är det praktik i 1 månad å sen bara 3 och en halv vecka kvar, såå vips är det sommarlov i massa veckor...

Blommans (Marias)  födelsedag idag, grattis ängeln!

Lovad Andreas innan han åkte till jobbet idag att jag skulle göra americanska pannkakor tills hand kom hem, Jag ångrar mig. Men självklart ska han få det :)

Ska ställa mig och börja steka nu, jag vet det är toksent men jag börjar ett imorgon och när A jobbar är det såhärsent vi får umgås..

Hörs imorrn!

RSS 2.0